Over 16,539,547 people are on fubar.
What are you waiting for?

holly's blog: "Moncler 2012"

created on 09/20/2012  |  http://fubar.com/moncler-2012/b350400

Classic Series De blijvende moncler jassen klassieke serie in het midden van renovatie en herinrichting, sprankelende Xijinqianhua. Classic is altijd de beste keuze voor mensen die de voorkeur geven vrije tijd, zijn de kleding stijl, zonder al te veel grandioze ontwerp, gestructureerde wind pet, zakken aan de voorkant, sluit zijzakken zijn niet ingrijpend zijn gewijzigd dan volledig praktische, bondige stijl aantrekkelijk, kan de nette beknopte recreatieve wind consument niet mag missen.

Outdoor-serie moncler dames outdoor series als veldsporten, de beste keuze voor scherpe ontdekkingsreizigers. Voor een lange tijd buiten serie in een land vol van steun van Frankrijk, Itali?, Canada en andere ski?n hoge snelheid, in vergelijking met MONCLER klassieke serie conservatieve, MONCLER naar beneden outdoor serie mid-update, elk jaar heeft een modern design en de nieuwste kleding aangepast aan de optimale status menselijke spierbewegingen, eveneens gecorrigeerd voor de beste mensen van de staat van de beweging. Outdoor reeks nieuwe kleurafstemming toepassingen in de afgelopen jaren tot meer veranderingen, felle kleuren doen maakt een lichtpuntje in het ijs en de sneeuw.

Life-serie De moncler nederland Life Series Monte mond omlaag de afgelopen jaren in Europa en Amerika prominent onder de Down-serie, met de rijke stad leven verandert, Onder warm worden mensen winter essenti?le benodigdheden. Het hart van de schoonheid in iedereen, MONCLERSLIFE natuurlijk niet vergeten om de stijl van de mode te cre?ren betekent dat sterk. Lessen te donsjack in blijvende klassieke serie van het ontwerp door de jaren heen, zal elk jaar de laatste mode-elementen in functionele omlaag MONCLERSLIFE Oge kraag, sluiten riem, stretching de straal-poort, hooded, pailletten, borduren ...... verschillende elementen van pop en Down perfecte combinatie, blijven de routine en stijve breken. , MONCLERSLIFE LOGO ontwerp visueel een belangrijke innovatie gemaakt, behoudt het klassieke rode en blauwe kleur, de Alpen en de Gallische haan unieke identificatie, in een meer dynamische vitaliteit van de beeldlijnen en meer fantasierijke styling. MONCLERSLIFE Sinds de lancering, won talloze Hollywood en Europa ster geliefden, laat MONCLERSLIFE Mongoolse mond omlaag de populaire serie.

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
last post
11 years ago
posts
8
views
4,020
can view
everyone
can comment
everyone
atom/rss

other blogs by this author

official fubar blogs
 8 years ago
fubar news by babyjesus  
 14 years ago
fubar.com ideas! by babyjesus  
 10 years ago
fubar'd Official Wishli... by SCRAPPER  
 11 years ago
Word of Esix by esixfiddy  

discover blogs on fubar

blog.php' rendered in 0.0334 seconds on machine '175'.